23 februari 2024

En vervolgens bliksem bij de Discovery

Bliksem bij de Discovery

credit: NASA/Justin Dernier

Vanmorgen bracht ik die foto van de meteoor die afgelopen dinsdag boven Space Shuttle Discovery verscheen, terwijl deze bezig was met z’n roll-out naar het lanceerplatform 39A [1]Alwaar ‘ie volgens de NASA-spoorboekjes op 25 augustus het ruim(t)e sop gaat nemen.. Een dag later was het weer raak, maar dan met een ander fenomeen: er verscheen de nodige bliksem vlakbij de Discovery en dat leverde bijgaande foto op. Ik hoop niet dat het allemaal onheilspellende voorbodes zijn. 🙁 Bron: Space.com.

Share

Voetnoten

Voetnoten
1 Alwaar ‘ie volgens de NASA-spoorboekjes op 25 augustus het ruim(t)e sop gaat nemen.

Comments

  1. Ik heb een foto gezien van een vette inslag in de neus van diezelfde raket – ze controleren hem even en dan stijgen die gasten gewoon op?! Nou, als wij hier onweer hebben kan de verzekering in 1 nacht maar liefst 15 miljoen uitbetalen… hoe kan dit mogelijk zijn?

    De enigste conclusie die dan overblijft is dat de consument is opgezadeld met apparatuur die liefst zo snel mogelijk weer kapot moet gaan want dan koopt 'ie nieuwe, en om te voorkomen dat ze argwaan krijgen zeggen we dat alle onheil gewoon stom toeval is. Zou het daarom misschien komen dat ene HEERE bij voorkeur Zijn Eigen gebedshuizen in de fik steekt?

  2. Hoi, Ik kwam via Yahoo op je blog terecht toen ik zocht naar een reisverzekering. Ik heb hier niet gevonden wat ik zocht, maar ik vind het een erg leuke blogpost. Ik abboneer me even op de feed via de RSS.

    Groetjes!

Speak Your Mind

*