26 februari 2024

Mooi hoor, Google’s Perseïdenlogo

Google gebruikte gisteren en ook vandaag een bijzonder Perseïdenlogo:

Google's Perseïdenlogo 2009

Credit: Google

Mooi, nietwaar? Ik heb gisteravond overigens enkele Perseïden waargenomen vanuit m’n tuin. Twee heldere en dan nog enkele zwakkere Perseïden gezien. Ik heb via Tiny Twitter op m’n mobiel om daarmee m’n bevindingen door te geven voor de Meteorwatch, maar na een kwartier was de accu van m’n mobiel leeg. Vergeten op te laden, zucht… Nou ja, vanavond nog maar een poging wagen. Mits het weer tenminste meewerkt.

Share

Comments

  1. Edd en ik hebben vier 'very bright ones' gezien gisteravond in het park in Portsmouth…. 😀 Waarschijnlijk gaan we vanavond ook weer persïden spotten. Veel plezier!

    • Ik hoop er vanavond ook een paar te kunnen zien, maar ik vrees dat het Nonoïden zullen worden. Allemaal dikke wolken hier boven Dordt-City. 🙁 Jij en Edd ook veel plezier daar in Engeland. Doe 'm de groeten.

Speak Your Mind

*