18 september 2018

Dit wordt hèt doel van LCROSS: Cabeus A

Cabeus AZie hier de krater Cabeus A, gelegen op de zuidpool van de Maan, GPS lokatie 82,2

Reacties

 1. wat een kl#te zooi. kunnen ze dat niet op een andere manier bewerkstelligen. de hogere heren op de aarde verwoesten gaja al. en nu ook een van de belangrijke hemel lichamen die we hebben.

  wat mij betreft SABOTEREN die missie!!

  • Ik schat dat er per dag meer op de maan valt aan meteorieten dan die twee ruimtevaartuigen, dus de schade zal meevallen. Onzin dus om gelijk maar te roepen dat 't gesabotteerd moet worden. Ik ben 't wel met je eens dat het geen gewoonte moet worden om de maan te torpederen met menselijke instrumenten. Misschien goed om net als met de Zuidpool een soort internationaal moratorium af te spreken om de Maan te vrijwaren van menselijk 'gedoe'. Als dat er al niet is ❓

   • idd. ik ben een gelover in meerdere levensvormen in onze buurt. zoals bekend gaan er geruchten dat er eerder leven is geweest of nog is op de maan. misschien zijn er al levensvormen voor ons geweest en/of zijn die er nog. hoe zit het met de geruchten om kernproeven te doen op de maan??

    Ik begrijp dat wij onze kennis willen verbreden, maar ben wel voor een humane manier. hoe zit het met de beelden die tijdens de apollo missies zijn gemaakt van de gebouwen en torens? is dat waar? en als dat zo is… is het een stukje geschiedenis die wij moeten koesteren en erkennen.

    • Eh… je vraagt wel een boel. Ten eerste over leven op de Maan. Nou wees gerust, de maan is zo dood als een pier. Noppes leven, vroeger niet, nu niet.

     Dan kernproeven op de maan? Ik heb er nog nooit van gehoord. Geen idee ook wat de zin ervan zou zijn.

     Tenslotte beelden van gebouwen en torens tijdend de Apollo missies. Bedoel je dat de astronauten dat òp de maan hebben gefilmd? Zucht, diepe zucht, allemaal categorie 'conspiracy theories', dus lariekoek m.i.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.