3 juni 2023

Die reclame van Louis Vuitton is écht mooi

Ik zal nooit zo’n tas van Louis Vuitton kopen, tikkie te duur voor mij, maar de reclame met daarin de NASA astronauten Jim Lovell (r.), Buzz Aldrin (m.) en Sally Ride (l.), kijkend naar de Maan, is écht mooi:De advertentie werd gemaakt ter gelegenheid van de 40e verjaardag van de landing van de Apollo 11 op de Maan. Buzz Aldrin’s rol daarin kennen we, die was den tweeden mensch op den maan. Jim Lovell vloog mee met de Apollo 8 én met de rampeneditie van het Apolloprogramma, nummer 13. Sally Ride was in 1983 de eerste Amerikaanse vrouwelijke astronaut. Zij vloog toen mee met de Challenger (missie STS-7). De bloedmooie foto van het drietal gezeten op een oude truck in de woestijn van Californië is gemaakt door de bekende fotografe Annie Leibovitz. Het uitgebreidde én interactieve verhaal – met drie verschillende camerastandpunten – achter de ruimtereizen van het drietal astronauten kan je zien op www.louisvuittonjourneys.com. De tip hiervoor kwam van Edwin Mathlener. Edwin, thanx! 😀

Share

Comments

  1. Edwin Mathlener zegt

    Hoi Arie,

    De foto is inderdaad sfeervol, maar heb je de URL die er onder staat al geprobeerd? Je komt dan op een fraaie film waar deze drie astronauten met elkaar praten en ervaringen uitwisselen. Deze is ook interactief, want je kunt als kijker van camera wisselen.

    Groeten, Edwin

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: