2 maart 2021

Messenger in safe mode bij nadering Mercurius

Een close up van Mercurius

Een close up van Mercurius

De Messenger is gisteravond kort voor het moment van de dichtste nadering tot Mercurius door een nog onbekende oorzaak in safe mode geraakt, een toestand waarbij geen foto’s worden gemaakt of gegevens worden verzameld. Hierdoor is een deel van de wetenschappelijke doelen die men bij deze derde scheervlucht voor ogen had helaas niet gehaald. Wel is de baancorrectie van de Messenger correct uitgevoerd, zodat de sonde klaar is om in maart 2011 in een definitieve baan om Mercurius te geraken. De geleerden en technici merkten gisteravond dat plotseling alle communicatie met de Messenger wegviel, nog v

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.