1 oktober 2020

Astro-dagboek uit de Haute Provençe, dag 6

Na regen komt zonneschijn

Na regen komt zonneschijn

De nacht van donderdag op vrijdag heeft het de hele nacht doorgeregend zoals verwacht. Maar – hiep hiep hoera – we gaan de week week positief afsluiten. Vandaag (vrijdag) werden we getracteerd op een ouderwets felle zon in een strakblauwe lucht met hier en daar een mooi-weer-wolkje. Ik ben gaan shoppen in het plaatsje Forcalqier. Terug op de parkeerplaats stond mijn band plat. Het kon mijn humeur niet verpesten, zo lekker was het om weer eens in de zon te zitten. De telescopen konden onder het plastic vandaan en alles kon goed drogen in de wind. De zaterdagavond/nacht is het prachtig helder. Degenen die niet door verkoudheid/ziekte zijn geveld (de meerderheid van de groep heeft het deze week te pakken gehad!) halen hun hart op. Henk, Cees en Andr

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.