19 oktober 2018

Wellicht antimaterie gevonden in bliksem

Antimaterie in bliksem?

Antimaterie in bliksem?

Er zijn aanwijzingen dat de bliksem op aarde in staat is om af en toe ook antimaterie te produceren. Men heeft gammastraling waargenomen afkomstig van de bliksem en sommige energiewaarden kunnen alleen het resultaat zijn van het verval van positronen, het antideeltje van electronen. Positronen zijn

Reacties

  1. Ja, en volgend jaar lezen we dus hier dat de bliksem: CO2 weer uitsplitst tot 2 atomen zuurstof en 1 atoom koolstof dat als hagelkern weer uitregent tot dat vieze zwarte drapje wat iedere onweersbui gewoonlijk achterlaat.

    Kan meteen Greenpeace verder zoeken naar al dat verdwenen CO2 want met al die elektriciteitscentrales, in de brand gevlogen/gestoken kolenmijnen en ontploffingsmotoren in 2009 had het volgens hun berekeningen allang tot vér over de 4% van onze frisse lucht moeten doorstijgen maar het is er niet.

    In 1872 was het CO2 gehalte trouwens al 0,04% en was dat ook in 1905 en dito in 1915 het geval, terwijl het in 1942 al was doorgestegen naar 0,042% alle zijn chemische metingen; actueel heden is het nu is 0,0388% maar dan gemeten op 2,3 kM hoogte.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.