23 januari 2021

Maandag wordt de Atlantis gelanceerd

Atlantis op het lanceerplatform

Atlantis op het lanceerplatform

De NASA heeft bekendgemaakt dat morgen, maandag de 16e november, om 20.28 uur Nederlandse tijd Space Shuttle Atlantis vanaf platform 39A op Kennedy Space Center in Cape Canaveral (Florida) wordt gelanceerd. Onder leiding van commandant Charlie Hobaugh gaan zes astronauten richting ISS voor missie STS-129. De bedoeling is dat het ISS van nieuwe voorraden wordt voorzien, o.a. gyroscopen, stikstoftanken, pompen, een ammoniaktank en reserveonderdelen. NASA’s weervrouw Kathy Winters heeft verklaard dat de kans op goed weer 90% bedraagt, dus dat vooruitzicht is goed. Nou hopen dat er

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.