23 april 2024

Wowie: 3D-projecties op gebouwen

OK, het is wel geen sterrenkunde, maar ik kwam onderstaand filmpje tegen, eentje van de categorie ‘moet-je-echt-gezien-hebben’. Gaat over 3D-projecties op gebouwen, zoals dat bedacht en uitgevoerd is door NuFormer Digital Media [1]Een Nederlands bedrijf, gevestigd in Zierikzee. Oh ja, niet vergeten geluid erbij aan te zetten:

Voetnoten

Voetnoten
1 Een Nederlands bedrijf, gevestigd in Zierikzee
Share

Comments

 1. Die animatie is dus een voorbeeld waarvan ze alles graag zouden willen kunnen. (een viral dus) Als je goed kijkt zie je dat alle omstanders het helemaal niet vreemd vinden dat er allemaal ballen van een gebouw afvallen en sommige van die ballen vallen ook naast het gebouw (waarop geprojecteerd wordt)

  Dit is de echte projectie:
  http://vimeo.com/5677879

 2. Jos Haring zegt

  Ha die Arie,

  Over lichtvervuiling gesproken: ik weet niet of je het bij jou thuis kunt zien, maar er zit nu al dagen achter elkaar in de binnenstad (om precies te zijn, achtertuintje in de Vriesestraat ter hoogte van parkeergarage op De Vest) een gek die fulltime met een schijnwerper omhoog zit te schijnen. 🙁

  Waarom vinden sommige mensen dat toch stoer?

  groetjes,

  Jos

Speak Your Mind

*