17 april 2024

De uitslag van de skybeamer-poll

Op 16 november startte ik een skybeamer-poll, om eens te pollen eh… polsen onder de lezers hoe deze oprukkende fenomenen beoordeeld worden door de lezers van de Astroblogs. Gedurende twee weken kon men stemmen en 78 lezers hebben daar gebruik van gemaakt. Hier de uitslag van die poll:

De uitslag van de skybeamer

Conclusie is dat de overgrote meerderheid van de stemmers – bij elkaar 91% – van mening is dat die krengen apparaten weg moeten. Vier stemmers vinden die dingen best [1]Ik heb hun IP-nummers. Effe spamfilter d’r overheen! Geintje 🙂 en drie maakt ’t niets uit. Van de tegenstanders van de skybeamers is 45% van mening is dat de politiek ie ts moet doen aan de skybeamers. Da’s ook precies wat Paul Bakker op dit moment aan het doen is, want hij heeft naar aanleiding van de skybeamer die Café Teut in Dordrecht geplaatst heeft een brief aan de gemeente Dordrecht gestuurd, waarin gevraagd wordt om handhaving. Hij is namelijk van mening dat de huidige wetgeving voldoende houvast biedt om die dingen te weren. Ik ben niet zo thuis in dat juridische gedoe rondom die ex-bommenwerperzoeklichten, maar Paul daarentegen heeft ’t al geschopt tot aan de Raad van State. OK, hij heeft zich daar helaas niet op kunnen werpen als belanghebbende, maar het heeft ‘m wel de nodige kennis van zaken opgeleverd. Wordt vervolgd!

Voetnoten

Voetnoten
1 Ik heb hun IP-nummers. Effe spamfilter d’r overheen! Geintje 🙂
Share

Comments

  1. Lees dit topic op Astroforum: http://www.astroforum.nl/afschuwelijk-deventer-wo

    De economie boven alles..

Speak Your Mind

*