5 maart 2021

Een grafiek van zeg maar eh… alles

Ja, dat is nogal wat. Een figuur waarin alles is weergegeven. En toch is dat zo’n beetje de strekking van de grafiek hiernaast

Comments

 1. Naar aanleiding van grafiek geplaatst hierboven, wil ik vragen waarop zijn gegevens als afstand van radio-signal op gebaseerd, ga er momenteel vanuit dat er verscheidene mogelijkheden zijn, met als oudste radiolarïën, als eerste levensvormen vanaf aarde, maar net zo goed eerste primaten of, elektriciteit als gerichte radiosignalen, verder zou het ook mogelijk wezen, om er vanuit te gaan dat Voyager II signalen uitzend maar tevens verder spoed door gebieden en eventueel vooruit radio zend?

  verder als levensvormen al radio signalen uitzenden is dit een evolutionair vooruitgang daar mobiele telefonie zeker in verdere toekomst ook paatsvind door middel van telepatie,

  Wat zou immers een reden zijn om radiosignalen de ruimte in te zenden, als bedoelt zou worden om radio signalen als ware intern te houden, bedoel daarmee in gebouwen, cars, en ruimte stations.

  Immers Voyager II spoed zich volop naar Heliopause waarin ook dichtheid van Heelal één andere zwartgat passeert.

  Met vriendelijke groeten Martin Dunnink

  • 't Is wat ik zeg ik m'n blog: dat we al zo'n 67 jaar bezig zijn met radio-uitzendingen en dat die allereerste uitzendingen inmiddels 67 lichtjaren ver weg zijn. Dat er nog radiostraling uitzendend leven op Aarde bestaat/bestond – geen idee dat dat zo is/was – heeft men bij het opstellen van dei grafiek niet betrokken. En dat de Voyager II ook radiostraling uitzend tijdens z'n reis naar de rand van het zonnestelsel doet hier niet aan af. De radiostraling van 67 jaar geleden zal niet ingehaald worden door de straling van de Voyager.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: