4 oktober 2023

Lancering Nuclear Compton Telescoop mislukt

De Nuclear Compton Telescoop is een instrument dat zachte gammastraling van o.a. supernovae moet waarnemen en dat deze week per heliumballon zou worden gelanceerd vanuit Australi

Share

Comments

 1. Hé, op de winkel passen dit weekend??

  Ja..me hoela…dit weekend en zeker de desbetreffende zaterdag is ook uw nedrig mede astroblogger effe tijdelijk "ganz und geheel van de wereld" want…het is dit weekeend weer het weekend van…..effe wat spanning opbouwen…..CITROMOBIEL!!!!

  DE grote (minimaal 3000 auto's!!) internationale Citroën-bijeekomst in de veemarkthallen in Utrecht

  Jawel, twee dagen lang mezelf heerlijk mogen onderdompelen en een jaarlijks terugkerend warm bad van alles wat te maken heeft met ons (oh..nee was ik effe vergeten, collega Adrianus, proleet als hij is, rijd OPEL….spuig..ha..ha..!!) geliefde automerk der automerken…CITROËN!!

  Ofwel….sorry, effe geen tijd voor "hemelse zaken"….Slechts het zoetklinkende gebrul van waggelende luchtgekoelde tweecilinders en de geur van naar LHM reukende zachtdeinende "Godinnen" kunnen mij dit weekend bekoren!

  Maar wees gerust, maandag is deze roes weer voorbij..snik…en dan zal ik mij weer geheel ende voortvarend op "het hogere" richten!!

  Du Pain, Du vin et Du Citroën…..Vive la france et vive la marque….en meer van dat "steenkolen frans"!!

 2. Zo zo, gaan we een beetje muiten hè? Lekker Citroëns bekijken, terwijl we de Astroblogs in de gaten moeten houden en alle aanvallen van hackers en spammers moeten weerstaan. En àls we nou nog een DS gekocht zouden hebben, maar dat heb je vermoedelijk ook niet gedaan. Hebbie Marcel nog terug kunnen vinden?

 3. Mais oui,Vive la revolution….et La mort aan de Mon- arie-chie!!!

  Hmmmm, ik drijf een beetje door, geloof ik…..en omdat ik vanavond ook nog eens bij "jou", de astro-baas, ben uitgnodigd om "een vorkje mee te prikken" kan ik, voor mijn eigen veiligheid, nu maar beter effe een tikkie inbinden om te voorkomen dat jij nu gaat nadenken over het serveren van een ietwat loeierheet (reputatie!!)danwel zwaar giftig gastronomische "traktatie" aan uw tijdelijk muitende collega..ha..ha..!!

  Oh….enne…"ja"….uiteindelijk ben ik Marcel en Paulien, tevreden en beladen met een paar fraaie en zeldzame DS-spulletjes, weer tegengekomen op het "Citro-terrasje"!

  Zo…en nu rap ende vlug onze 18m2 grote vlag naar buiten zien te werken….spierpijn!!

  Tot vanavond!!

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: