22 september 2023

Leuk, Jennifer en Jeff krijgen een tweeling

Geen idee wie het precies zijn, maar Jennifer en Jeff uit de Verenigde Staten krijgen een tweeling. En dat willen ze de hele wereld laten weten via deze video. Kijkuh!! 😀

Schitterend, nietwaar? ’t is de tweede video die ik publiceer waarin de Death Star figureert, na de kantine in de Death Star. Idee van deze vrolijke aankondiging kwam van Bad Astronomy.

Share

Comments

  1. never underestimate the influence of Stewie Griffin !!!

  2. Mijn excusus, Mocht je ooit eens in de USA verblijven, probeer dan een DVD van "Family Guy" op de kop te tikken. Het is een tekenfilmreeks, en één van de karakters is de peuter Stewie Griffin. Omdat hij geen broer wenst op een gegeven moment, en zijn ouders nogal amoureus bezig zijn, bouwt hij een ruimteschip & miniaturisator om het uit te vechten met het sperma dat zijn toekomstige broer zou kunnen worden. Zoals we bij ons zeggen : het is hetzelfde maar niet identiek.

    NB : er is ook een parodie op Star Wars gemaakt met dezelfde figuren (Blue Harvest genaamd), die prachtig is, deels omwille van de toewijzing van de tekenfilmkarakters (met hun eigen hebbelijkheden) aan de Star War karakters. Een onvergetelijke scene als de troepen van Darth Vader het schip van prinses Leia binnenvallen, en de 'goeden' zich opstellen bij de ingang, waarop één van hen vraagt : "what if they come through another door ?"

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: