18 april 2024

Volg vanavond live de lancering van de Atlantis

Atlantis staat in de startblokken. Credit: NASA

Het aftellen is begonnen voor de lancering van de allerlaatste vlucht van Space Shuttle Atlantis (missie STS-132), vanavond om 20.20 uur Nederlandse tijd. De NASA heeft vanmorgen aangegeven dat de kans 70% bedraagt dat het weer goed is bij de lancering, een voorwaarde voor het doorgaan ervan. Je kunt de lancering uiteraard met een bak chips en een sloot bier live bekijken vanuit je luie stoel thuis via NASA TV, maar je kan ook voor de verandering de lancering in het HSC Movie Theater – in HD! – in Mijdrecht meemaken.  En dat gratis en voor niks. HSC is het Holland Space Center, een multifunctioneel bedrijf voor elke instelling, school en ook voor het bedrijfsleven binnen Nederland, dat gericht is op ruimtevaart en astronomie! Het begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. Aanmelden kan voor de ‘voorstelling’ via dit formulier. Aan het einde is ook nog een mini-markt met o.a. ruimtevaartspeelgoed. Meer info daarover: Holland Space Center.

Share

Comments

  1. Yep…Ik zit er helemaal klaar voor!

    Gezellig gezeten voor den digitale NASA-tv kwelbuis met een stevig stoer-hevig mannelijke potje bie…eh…chocolademelk in den klavetten…..en natuurlijk met een,geheel in hedendaagse ruimtevaart traditie, lekker bakkie vers gebakken-hondenchips op schoot….ha…ha…!!

    Groetjezzz uit DMC….Dordecht Mission Control

  2. @Adrianus V – ondanks dat minuutje vertraging vond ik het zeker geslaagd 😉

Speak Your Mind

*