27 januari 2021

Volg vanavond live de lancering van de Atlantis

Atlantis staat in de startblokken

Het aftellen is begonnen voor de lancering van de allerlaatste vlucht van Space Shuttle Atlantis (missie STS-132), vanavond om 20.20 uur Nederlandse tijd. De NASA heeft vanmorgen aangegeven dat de kans 70% bedraagt dat het weer goed is bij de lancering, een voorwaarde voor het doorgaan ervan. Je kunt de lancering uiteraard met een bak chips en een sloot bier live bekijken vanuit je luie stoel thuis via NASA TV, maar je kan ook voor de verandering de lancering in het HSC Movie Theater – in HD! – in Mijdrecht meemaken.

Comments

  1. Yep…Ik zit er helemaal klaar voor!

    Gezellig gezeten voor den digitale NASA-tv kwelbuis met een stevig stoer-hevig mannelijke potje bie…eh…chocolademelk in den klavetten…..en natuurlijk met een,geheel in hedendaagse ruimtevaart traditie, lekker bakkie vers gebakken-hondenchips op schoot….ha…ha…!!

    Groetjezzz uit DMC….Dordecht Mission Control

  2. @Adrianus V – ondanks dat minuutje vertraging vond ik het zeker geslaagd 😉

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: