21 september 2020

Koningin Beatrix heeft radiotelescoop LOFAR geopend

[caption id=”attachment_14216″ align=”alignleft” width=”200″ caption=”Koningin Beatrix opent LOFAR (

Comments

  1. Ik sta ook op deze foto! 😀

  2. Leuk! Stond je op het podium? Je zou Caroline kunnen vragen om het origineel, dat is wellicht een tikkie beter van resolutie. Heb je haar ook op Twitter? Eh… heb jij de Koningin ook een hand gegeven? Heb je haar nog gesproken over 'Hanny's Voorwerp'? Dat zou fantastisch zijn. 🙂

  3. Erm, ik vond een plaatsje in het publiek bij (andere) ASTRON-medewerkers al leuk genoeg eigenlijk. 😉 De koningin was na het officiele deel nog even op de receptie – wat ik erg leuk vond – maar ik ben niet op haar afgestapt. Ik heb overigens zelf ook (ook crappy) foto's gemaakt, maar er zijn me betere beloofd! Die komen dan a.s.a.p. op mijn website. 😀

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: