18 mei 2024

Video: hoe trek je een tand met een… raket?

De zoon van Bradley Charris – Jimmy heet ’t joch – vond dat trukje met een touwtje aan de deurkruk een tikkeltje afgezaagd en dus besloot ‘ie een raket te gebruiken om z’n loszittende tand te trekken. Dat leverde de volgende meesterlijke video op!

Kijk, dat is nog eens een prachtig neveneffect van ruimtevaart. :bron: Bron: Universe Today.

Share

Comments

 1. ogarme da was wel funny maar pijn lijk

 2. Jimmy leek niet echt pijn te hebben. Zo'n tand zit ook zo los dat 'ie d'r met een ruk uit is.

 3. Ik hoop dat dit kleine perverse ettertje later toch vooral NIET voor tandarts gaat studeren want dan heb ik toch echt wel zeer ernstige meelij met zijn eventuele toekomstige slachtoffers…..eh….patienten.

  "Zo meneer Adrianus" of "zo meneer Jan"….."effe uw zenuwkanaal verstandskies "eruit rukken"…."U wordt die en die dag verwacht voor een afspraak op de tandheelkundige afdeling van Cape Canaveral…Daar wordt U dan vervolgens stevig in een zo'n enge tandartsstoel vastgebonden en uw gebit middels een staalkabeltje van een centimeter of 10 dik aan een op scherp staande Falcon 9 vastgeknoopt.

  En dan maar al liters angstzweet zwetend wachten tot de kreet "we have a lift off" over de eeuwige jachtvelden van Florida weerklinkt, Oh joepie…!!!

  Nee, leuk Arie…..je wordt bedankt…als je nog eens een filmpie tegenkomt…ha…ha…!!

 4. Ik zie 't al helemaal voor mij. Jimmy the Dentist, die maar daar eventjes op een kosmische wijze verlost van m'n verstandskies. 😀

 5. waar slaat dit op

 6. Nou gewoon, een jongetje die een losse tand uit z'n mond laat trekken door een raketlancering. Doodnormaal toch? 🙂

Speak Your Mind

*