29 september 2020

Een nieuw dossier bij de Astroblogs: Vuurbollen!

Naar aanleiding van de waargenomen vuurbol(-len) van gisteravond heb ik een nieuw dossier aangemaakt: Vuurbollen. De afgelopen twee jaar zijn er

Comments

  1. Ik heb vandaag, woensdag 17 november, om 20.30 uur een vuurbal zonder staart gesignaleerd. Locatie: Nieuwleusen, Overijssel. De bal verplaatste zich van boven naar beneden, waarbij de lucht voorzien was van een oranje gloed en de bal op een gegeven moment in de aarde leek te verdwijnen. 10 minuten later weer een vuurbal! Ik heb samen met mijn zus ademloos staan kijken. Wie herkent bovenstaande? Onze waarneming lijkt op een aantal reacties die hier op de site zijn te lezen. Wat kan het zijn?

  2. wij hebben zoiets gezien zaterdagavond om omstreeks 7 uur op urk. het kwam van oost naar westelijke richting , het was een felle balvormig iets en het ging al hoger en opeens zagen we groene lichtjes en het was opeens weg , het maakte geen geluid . wij vonden het een vreemde gewaarwording en we zouden graag willen weten wat het nu was.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: