23 september 2023

Alle Astroblogs van A tot Z

Tussen november 2005 en nu zijn 3877 Astroblogs verschenen, een respectabel aantal mag ik toch wel stellen. Ik bezit geen fotografisch geheugen, dus dat ik bijvoorbeeld op 21 augustus 2008 geblogd heb over de Workspace van de Marslander Phoenix was mij even ontgaan. Dá t ik weet dat dit stukje uit m’n digitale pen is gevloeid, samen met die vele duizenden andere blogs, is te danken aan het Archief. Daar wil ik het namelijk eventjes met jullie over hebben. Dat archief prijkt al jaren bovenaan de pagina en bevat alle overzichten ingedeeld per maand en per categorie. Niks nieuws, is al jaren zo. Wat wél nieuw is dat is een lijst van á lle Astroblogs – met deze erbij 3878 stuks – in alfabetische volgorde, gerangschikt naar hun titel van A tot Z, eh… sorry van A tot en mét Z. Een aantal Astroblogs beginnen numeriek, dus met een cijfer of getal, en die staan er ook bij vermeld. En om het verhaal helemaal compleet te maken heb ik m’n Tag-pagina, met daarop een soort van Tag-wolk, waarin de meest gebruikte tags vermeld staan, ook verhuisd naar het archief. Kortom, voor elk wat wils een volledige database van alle Astroblogs bij elkaar. Nou niet meer zeuren dat je iets niet kunt vinden. 😀 Kwisvraag: wat is de kortste titel die ik ooit gebruikt heb?

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: