26 februari 2024

Met trots presenteer ik… ASTROVIDEO!!!

Tataratáááá, het moment is aangebroken om jullie te vertellen over m’n nieuwste website: ASTROVIDEO!

Op deze website vind je vele video’s over diverse onderwerpen in de sterrenkunde, ruimtevaart, natuurkunde en het weer en klimaat. Zoals jullie de laatste maanden gemerkt hebben plaats ik steeds vaker video’s op dit terrein. Niet alleen omdat het vaak mooie en boeiende filmpjes zijn, maar ook omdat het aanbod steeds groter wordt. Als ik zou willen zou ik iedere dag wel video’s kunnen plaatsen. Speciaal daarvoor heb ik Astrovideo opgezet, als verzamelplaats van interessante, educatieve en vermakelijke video’s over sterrenkunde, ruimtevaart, natuurkunde en het weer en klimaat. Het staat iedereen vrij om mij links toe te sturen van video’s die de moeite waard zijn en die ik nog niet geplaatst heb. Betekent dit dat er geen video’s meer op Astroblogs verschijnen? Nee hoor, die zal ik hier nog steeds plaatsen. Maar Astrovideo is exclusief voor video’s en als ik filmpjes heb die niet heel interessant zijn voor de Astroblogs, maar wel voor Astrovideo dan zullen die alleen daar ten tonele verschijnen. Kortom, een ‘zusterblog’ erbij voor de Astroblogs. Uiteraard sta ik open voor reacties en zal ik komende tijd nog wel wat moeten sleutelen aan inhoud en vormgeving. Vanaf 5 september 2010 gaat Astrovideo van start. Zegt het voort! 😀 Astrovideo

Share

Comments

  1. You’ll find some related movies at:

    http://www.youtube.com/user/magarrett1964?feature=mhsn

    – including an updated movie on SKA.

Speak Your Mind

*