4 oktober 2023

Even reclame maken voor Vodafone hoor

Gisteravond zat ik TV te kijken – komt in de beste families voor – en toen zag ik deze schitterende reclame van Vodafone, onderdeel van de campagne genaamd Power to You:

Geen idee of dit concept van ‘Stargazer’, een applicatie waarmee je op je mobieltje de sterrenhemel ziet zoals die op hetzelfde moment echt boven je is, werkelijk bestaat. Ik weet wel dat er al zoiets bestaat, de MySky van Meade, maar in een test in het maandblad Zenit (september 2009) kwam deze niet goed uit de verf. Ik hoop dus dat ’t filmpje hierboven snel werkelijkheid zal worden, want het zou echt een sublieme app zijn. Eh… bij de weg, ik wordt voor deze ‘reclame’ niet betaald door Vodafone hoor. Verdien er geen cent aan, tenzij jullie op de ads hiernaast klikken (hint hint hint 😉 ).

Share

Comments

  1. Alles wat in de Vodafone reclames op de toestellen gebeurt is echt mogelijk. Deze app bestaat dus ook. Google Skymap voor Android telefoons (bijv. Samsung of HTC) en Stargazer voor iPhone. veel plezier ermee!

  2. Hé Boris, thanx voor de tip! 😀

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: