22 mei 2024

Film over Hubble vanaf 4 oktober in Omniversum

Vanaf 4 oktober verlegt Omniversum de grenzen naar het heelal met het IMAX-film spektakel Hubble. Vlieg langs sterren en planeten en wees getuige van een waar ruimteavontuur. De bemanning van de Space Shuttle Atlantis neemt je mee op een missie naar de Hubble Ruimte Telescoop. Laat je overweldigen door de grootsheid van de ruimte en je visie op het heelal zal nooit meer hetzelfde zijn! Hier alvast een voorproefje met de trailer van de film:

‘Hubble’ is een ongekende reis door verre sterrenstelsels en laat je kennis maken met de grandeur en het mysterie van ons heelal. Ervaar een bijna levensechte vlucht naar de verste uithoeken van het universum en begeleid de astronauten op een van de moeilijkste en belangrijkste missies in de geschiedenis van de NASA. De tip voor deze Astroblog kwam van Jan, die er een item over zag in het journaal vandaag.

Share

Comments

  1. De film zal 6 maanden, alleen in Omniversum, te zien zijn.

    De film draait meerdere malen per dag.

    Op 6 oktober is er in combinatie met de film een interessante lezing van Erik Laan, ruimtevaartdeskundige bij TNO Space in Delft.

  2. OK, bedankt voor de info! 🙂 Ik heb ook zojuist op het Galaxy Zoo forum een oproep geplaatst om met andere GZ'ers te gaan kijken.

Speak Your Mind

*