23 februari 2024

Shampoo met een vleugeltje meteorietenstof

Credit: Jacmac34/Pixabay

Ik zat gisteravond naar dat programma van Jort Kelder te kijken, die gast in altijd dure maatpakken die chique winkelstraten afloopt op zoekt naar Neerlands jet-set anno 2010. Op een gegeven moment was hij in een kapsalon aanbeland, eh… sorry in een hairstyling & beauty salon, en daar liet men hem een shampoo zien die verrijkt was met een vleugeltje meteorietenstof! Het gaat om de shampoo Truffle van ’t merk Fuente en één setje van twee flesjes kost slechts € 275,-, ahum… Het schijnt een ‘zelfdenkende’ shampoo te zijn, gevuld met witte truffel, diamantstof en zoals gezegd meteorietenstof, en na vier jaar ontwikkelen is het een product dat voor ieder haartype het meest ideale product schijnt te zijn. Op een site (zie de bron) waar het product wordt beschreven lees ik verder dat “het wetenschappelijk is aangetoond dat zodra een meteoriet de aarde bereikt en in zeewater neerstort, er een reactie plaatsvindt tussen de meteoriet en het zeewater. Er ontstaan mineralen die normaal gesproken niet op aarde voorkomen. Deze mineralen zijn zeer geschikt voor het menselijk haar en de hoofdhuid.” Eh… meteorieten die in zee storten en dan reageren met het zeewater? Dat ze in zee storten geloof ik best, per slot van rekening bestaat het grootste gedeelte van het aardoppervlak uit water. Maar laat Fuente die meteorieten van de zeebodem halen? Hoe vinden ze die meteorieten? Hoe halen ze het ruimtepuin van de bodem vandaan? Hebben ze een duiboot of één of andere boot met een zuiger? Graag de antwoorden op deze simpele vragen voordat ik overga tot de aanschaf van de shampoo van Fuente. Voorlopig gebruik ik gewoon m’n vertrouwde shampoo van Andrelon. 🙂 Boinge-Beauty.

Share

Speak Your Mind

*