29 september 2023

Adsense kan best wel grappig zijn – deel II

Vandaag had ik dat bericht over die opmerkelijke video over de vergelijking tussen God/schepping aan de ene kant en de Oerknal/evolutie aan de andere kant. Filmpje zal je vast al bekeken hebben, maar dit even tussendoor. Wat wel grappig is Adsense, die reclame-generator van Google, waarmee ik een stuiver kan verdienen om de site te onderhouden. Wat zie je als je die Astrovideo opent? Yep, reclame van de Evangelische Omroep, het privé-televisiekanaal van de Here Jezus. 🙂 Eerder had ik al eens zo’n leuke link tussen de Astroblogs en reclame, over Thaise vuurballonnen en… Thaise schoonheden.

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: