18 maart 2019

Wordt Mazlan Othman VN-ambassadeur van Buitenaardse Zaken?

Mazlan Othman, de eerste ambassadeur van Buitenaardse Zaken?

Stel dat er morgen buitenaardse wezens in de Dordtse Biesbosch landen en dat Jan en ik daar – hypothetisch gesproken – aan het waarnemen zijn. De baas van die aliens stapt uit en loyaal aan de SF-filmtaal zegt ‘ie “Take me to your leader”.

Reacties

  1. http://jan zegt

    tjonge…tjonge…tjonge……Mag ik nu toch effe hevig "overgeve"…want..eh….laat het onzer aller bloglezers en bloglezeressen even heel duidelijk zijn dat dat "hypothetische" meer zit in dat hoegenaamde waarnemen in de Biesbos met zijn telescoop van "vriend Arie" …..dan die eventuele allereerste poging tot first contact aldaar in de Biesbos van "little green man".

    Die "little green man" weten "de biesbos by night" makkelijker en sneller te lokaliseren dan..eh…mijn geachte confrere…..die heeft namelijk zoiezo al een paar maanden nodig om al die dikke stoflagen van ZIJN zeer ongebruikte telescoop af te bikken…ha…ha…!!

    Maarre…Arie….troost je, als ze MIJ (kans is "ietsje" …understatement…..groter gezien mijn heftige biesbos-bezoekfrequentie!!!) ooit eens wensen op te pikken dan zorg ik wel dat ze, voordat we met warp 9 richting de Orionnevel fladeren, eerst nog een kleine "detour" maken naar JOUW residentie, OK??!!

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: