26 oktober 2020

Wat dacht je van de Maan als begraafplaats?

Worldmoon, de maan als begraafplaatsVandaag lees ik in NRC-Handelsblad een

Comments

  1. nou….. daar heb ik even niet van terug. ik ben recentelijk paar keer op begraafplaatsen geweest, vanwege kunstprojecten (jawel!), zelfs s avonds in het donker…. maar dat zie ik me op de maan nog niet doen. t lijkt me dan toch uiteindelijk een rotzooitje worden daar en daar kijken we dan weer tegenaan bij "volle maan". tegelijkertijd is dan het naar de maan huilen ook niet meer zo vreemd………..

  2. Het lijkt mij een mooie gedachte, de maan als laatste rustplaats. Dat rotzooitje zal wel meevallen. Hoeveel stof wordt nu al niet over de aarde verstrooid, merk je daar veel van? Alleen financiëel is het idee onmogelijk en over dat bloeien van leven uit het stof van de doden laat ik mij maar helemaal niet uit.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: