25 februari 2020

Jupiter’s equatoriale band keert weer terug!

De eerste tekenen dat de zuidelijke equatoriale band terugkeert

E

Comments

  1. Hé Arie,….eh…zit jij nou niet een beetje op het "verkeerde medium" jouw "astroblog-strooigoed" in één of andere hoek te strooien???

    Maar goed, als dat aangekondigde kl—winterweer (elfstedentocht is best wel leuk, maar dan lekker met de auto met het dakkie open en bij 20 graden boven nul inplaats van eronder..brrrr!) nou eens lekker NIET komt dan moest ik die "verloren zoon" onder Jupiters equatorale banden maar eens rap op den gevoelige digitale plaat knallen……..om die dan vervolgens te publiceren op…..ASTROBLOG….zoals het hoort….ha…ha…!!

  2. Huh, je bedoeld dat die blogjes ook op Facebook verschijnen? Ja, dat klopt. Ik heb een plugin, wordbooker genaamd, die m'n blogjes automatisch doorzendt naar mijn Facebook-pagina. En reacties die daar worden gegeven komen ook weer via de automaat terug op dit astropodium. Ja, ga jij maar rap die 'return of the SEB' op de gevoelige plaat vastleggen.

  3. ach….ach…ach….wat gaat de vooruitgang toch hard vooruit!!

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: