18 januari 2019

Kosmische straling waarnemen met je mobieltje?

Een cascade van de kosmische straling

De aarde wordt voortdurend gebombardeerd door energierijke deeltjes, zoals electronen en protonen, afkomstig van objecten als de zon en ver weg staande bronnen, zoals supernovae en zwarte gaten in de kernen van quasars. Professionals nemen die kosmische straling waar met enorme detectoren, zoals in het Pierre Auger Observatorium in Argentini

Reacties

  1. ik ben bezig met een school project (PWS) en ik zou het echt super vinden als deze app verbeterd is en het daadwerkelijk goed doet. kan iemand een sein geven op het moment dat deze app goed werkt.

    btw is deze app voor de android marked ?

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: