23 juli 2024

Tataratááá Astroblogs bestaat vijf jaar!

Credit: Padrinan/Pixabay.

Champagne, gebak, felicitaties, kado’s! Astroblogs bestaat deze maand vijf jaar! Eigenlijk was dat negen dagen geleden al het geval, want op 20 november 2005 vloog m’n eerste astroblog de lucht in. Maar de eerste blogjes stelden nog niks voor, dat was een tikkeltje experimenteren. Pas op 1 december 2005 had ik een blog over het warmer wordende klimaat en op 5 december – Sinterklaasdag – kwam m’n eerste echte Astroblog tevoorschijn, over de resultaten van de landing van de Huygenssonde op de maan Titan. Dus met die proefblogjes erbij kunnen we wel stellen dat ergens eind november 2005 de Astroblogs begonnen is. OK, ik was ’t ook eerlijk gezegd helemaal vergeten de 20e te vermelden. Kan gebeuren, ja?!

Share

Comments

  1. Feli!! en bedankt voor al het leesplezier.

  2. 100 Kudo's voor Adrianus V, keep up the good work!

  3. Gefeliciteerd, op naar de volgende 5 😉

  4. Bedankt allemaal. 😛 En wolter: ik doe m'n best.

  5. Gefeliciteerd ga vooral zo door!

  6. Rein Kuijper zegt

    Gefeliciteerd ik was jarig op 20 november Ga door met astroblogs

    Rein

Speak Your Mind

*