14 april 2024

Abraham

Credit: Pixabay.

Ja ja mensen, feest vandaag. Uw nederig scribent, Adrianus V, in het dagelijks leven Arie Nouwen, is vandaag vijftig jaar! Tatataratááá, feest vandaag in huize Nouwen! Nou ja, het echte feest is eigenlijk pas volgende week, want dan geven Heidi en ik een groot feest voor familie, vrienden en kennissen. Maar vandaag een klein feestje met het gezin, waarbij we vanmiddag afreizen naar Den Haag, alwaar ik word getrakteerd op iets wat met Hubble te maken heeft. Nou, ik ben benieuwd. Geen idee of er vandaag nog Astroblogjes uitrollen. Waarschijnlijk tot morgen weer.

Share

Comments

 1. Gefeliciteerd Arie!!! Een verrassende verjaardag toegewenst!

 2. Arieeeeeee!!

  Gefeliciteerd, waarde wijze oude bok….enne…hou je achterlichtje aan en leid deze nedrig astroblogs-scribent de weg naar zijn, ook zeer rap aankomende, vijftig jarig jubileum op deze fraaien "pale blue dot"..een half jaarte later!

  Hmmm, Hubble en Den Haag??..wat zou dat nou kunnen wezen??….eh….vergeet je dan vooral niet een video-cameraatje mee te nemen voor een leuke illegale kopie ter vertoning op den astroclub……Alwaar het gisteren bij de jaarlijkse nieuwjaars repceptie trouwens best wel weer gezellig ende spannend was.

  Mocht aldaar het plezante genoegen proeven om als "gedeelde tweede" te eindigen bij de immer obligate en geinige astrokwiz….

  Afijn…..

  ………Veel plezier vandaag

  ………..In het verre Den Haag………..

  ……………enne………………..

  tot volgende week op de dansvloer alwaar wij "oudjes", tot grote schrik ende verbazing van den toeziende jeugd, zullen laten zien dat onze (bijna) 50 jaar oude afgeleefde Kadavers nog steeds in staat zijn tot een stevig potje..eh… "Rollator-rock"…..One step beyond!!!!

 3. Gefeliciteerd, maak er een mooie dag van.

 4. Adriaan Pek zegt

  Van harte gefeliciteerd. Uit ervaring kan ik melden dat het niet veel uitmaakt nà het passeren van deze grens en hopelijk blijft dit nog lang het geval!

 5. Arie (andere Arie) zegt

  Gefeliciteerd! Dat je maar een grote jongen mag blijven en veel astroblogs blijft maken! Ik lees ze iedere dag met plezier.

  Aan onze kant van de 50 ziet het leven er trouwens veel leuker uit. Dat is voor die post-puberale jong-willen-blijvende-ouderen van onder de vijftig niet te begrijpen, maar dat komt vanzelf wel;-).

  Geniet van een mooie avond en vergeet niet voor het slapen gaan even uit het raam te kijken (omhoog dan).

 6. Cris Krikke zegt

  Gefeliciteerd man!!

 7. Ralf Deuze zegt

  Van harte gefeliciteerd!

 8. Ja, die verjaardag was inderdaad verrassend! 😉

Speak Your Mind

*