17 juni 2019

Haagse belevenissen

Van onze correspondent in Den Haag.

Gisteren heb ik dus Abraham ontmoet. M’n eigen verwachting was dat het in klein verband zou worden gevierd, d.w.z. met het gezin en dat we ‘s middags gezellig naar Den Haag zouden afreizen. Dat liep allemaal toch een tikkeltje anders. ‘s Morgens kwam er al visite over de vloer, moeder, schoonouders, Lars – m’n zoon – en z’n vriendin, die allemaal in het versierde huis een lekker bakje koffie kwamen drinken, stukje vlaai erbij. Erg gezellig allemaal. ‘s Middags

Reacties

  1. Tjonge!

  2. Fabricius zegt

    Nou, dat was een leuke verjaardag. En als kado ook nog kraakhelder sterrenweer dit weekend!

    Gefeliciteerd (beetje laat…)!

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: