24 juli 2024

Weer zo’n Discovery-vanuit-een-vliegtuigraam-video

Er is offici

Share

Comments

 1. wederom een leuk filmpie!

  Aan mijn "ISS-shuttlefotografie-front" gaan de zaken…grrrr…wat minder florisant.

  Poging nummero één is f…ing jammerlijk mislukt want….oh…oh…wat is die hightech ruimte-villa toch akelig helder en dus zijn die paar frames die heb mogen plukken uit een reeks van 1200 allemaal stuk voor stuk zwaar overbelicht….

  Tja…..wat dat betreft is het zo jammer ende ongelofelijk ongemakkelijk je gewoon niet de hele mikmak kunt afstellen met het "te schieten object" op je beeldschermpje.

  je moet jezelf als het ware er na toe "gokken".

  Nou ja……bij de volgende poging de belichting dan maar "wat tammer" instellen…..en nog weer een beetje beter proberen te volgen.

  Hmmmm, misschien ga ik wel overdag "droog oefenen" op overvliegende passagiersvliegtuigen om wat meer "fingerspitzengefuhl" te krijgen.

  Maar "all is not yet completely lost" want het ISS komt de komende week nog een paar keer gunstig over dus ik heb nog een paar keer voor verrkrijgen van de "moeder aller ruimteplaatjes"!!

  Oh….enne…om het "drama" compleet te maken….heb ik vandaag mijn mislukte "natte" opname van Hanny's Voorwerp in ontvangst mogen nemen……(natuurlijk?)niets te zien en ook nog eens slecht gevolgd..had het toen al zo vreselijk koud!!……Dit object vraagt duidelijk om een digitale aanpak!

  Ga nu maar "voor straf" naar die saaie verkiezings-show kijken…ha…ha…

Speak Your Mind

*