23 april 2024

Leuke Astro TV in aantocht

Credit: BBC

Jan had er eigenlijk een blogje van willen bakken, maar door die hackers-problemen, waar ik vanmorgen over berichtte, lukte het hem niet in te loggen. Daarom doe ik het maar, m’n admin-rechten geven mij een voorsprong op die hack – gelukkig maar. Jan mailde mij dat er interessante programma’s vanavond/vannacht te zien zijn op de BBC: Eerst is op BBC 2 om 22.00 uur “the wonders of the universe” te bewonderen van die piepjonge professor Brian Cox… die naast Brian May, Chris Lintott en onze eigen Hanny één van de rap rijzende sterren aan het internationale “sterrenkunde populariseer firmament” is. Daarna op de BBC 1 om 00.25 uur vanavond of eigenlijk formeel gesproken op “maandagochtend” is er de 700 ste aflevering van “The sky at night”. Let wel: de zevenhonderdste aflevering! Een felicitatie waard aan het adres van de onverslijtbare Sir Patrick Moore, nietwaar? Over die hack-problemen gesproken: ik heb het idee dat het nu getackeld is en dat de besmette bestanden verwijderd zijn.

Share

Speak Your Mind

*