18 mei 2024

De evolutie van sterren

Credit: Public Domain

In de discussie over koude bruine dwergen wees lezer Olaf van Kooten er op dat hij ooit een lang artikel heeft geschreven over de evolutie van zon-achtige sterren. Hij mailde mij dat artikel vanavond en hierbij is ’t als PDF-bestand (1,45 Mb) te downloaden, 14 bladzijden nuttige, leerzame informatie over sterren:

[download id=”42308″]

Voor mij gelijk een goede reden een download-plugin te installeren. Als meer downloads volgen zal ik t.z.t. een aparte download-pagina creëeren. Olaf, thanx voor het toezenden van je artikel! Oh ja, Olaf heeft toegezegd ook bijdragen te gaan leveren aan de Astroblogs! 😀

Share

Comments

  1. Michiel zegt

    Ik wist al dat het artikel niet af was, want dat had Olaf van Kooten al vermeld in de reactiepanelen van het vorige artikel.

    Jammer, ik was net lekker op dreef en het las lekker weg.

    Ben toch blij dat ik wellicht de aanstichter ben geweest tot plaatsing 😉 😛

  2. Olaf van Kooten zegt

    Haha, ja Michiel, jouw berichtje heeft nogal het één en ander teweeg gebracht. Het was schijnbaar het laatste zetje wat ik nodig had om weer 'actief' te worden, waarvoor dank!!

Speak Your Mind

*