26 september 2018

Red en Rover brengen eerbetoon aan Space Shuttles


Nog twee vluchten te gaan en dan gaat de vloot van de Amerikaanse Space Shuttles in de mottenballen, zoals ik het vanavond in NRC-Handelsblad plastisch uitgedrukt zag. Binnenkort hebben we missie STS-134 met de Endeavour en daarna – mits het Congres akkoord gaat – besluiten we het tijdperk van de shuttles met missie STS-135, uitgevoerd door de Atlantis. Als eerbetoon aan het dertigjarige tijdperk waarin de ruimteveren gebruikt werden heeft de NASA aan striptekenaar Brian Basset gevraagd een tekening te maken en dat is bovenstaande afbeelding geworden. Je ziet een landende shuttle en onderaan Basset’s striphelden Red & Rover. Linksonder zie je de offici

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.