21 september 2018

Digital galactic Delights in black and white!

OK, eigenlijk heb ik niets schokkends nieuws astronomisch te melden …behalve dan dat ik heftig fanatiek bezig ben geweest met het

Reacties

  1. Jan, dat zijn mooie opnames hoor. Complimenten! Waarom laat je ze trouwens in zwart wit zien? Kan mij voorstellen dat de 'gewone' opnames, dus met kleur, ook niet zullen misstaan.

  2. Jeroen zegt:

    Mooie foto's. Mijn complimenten.

  3. natuurlijk is kleur mooi en modern…en ik zal ze zeker ook in kleur verschalken..maar dat zwart-wit heeft "iets"…."iets…eh", nou ja…"iets gewoon", als je begrijpt wat ik bedoel??

  4. Nou weet ik weer!! Allan Sandage….The Hubble atlas of galaxies…Die bedoel ik….Die zwart-wit stijl vind ik mooi!…en volgens mij heeft Jos haring daar nog ergens een exemplaar van rondslingeren…volgens mij heb ik die ooit eens tijdens één van de vele psychidelische Pink Floyd sessie's in zijn voormalig ouderlijk huis in zwijndrecht doorgesnuffeld…en dus Jos..als je dit leest: je weet waar ik woon enne.."inleveren die hap"..of en dan op een iets meer bescheiden toontje: "name your price, mate!!"..ha..ha..

  5. Huh, bedoel je niet Halton Arp met z'n Atlas of Peculiar Galaxies?

  6. zucht….nou je het zegt, dat zou ook nog kunnen!

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.