17 juni 2019

Hoe worden datum en tijdstip van een lancering bepaald?

De Endeavour op platform 39A. Helemaal links de weggedraaide Rotating Service Structure, tegen de Endeavour aan de Fixed Service Structure.

Afgelopen vrijdag zou Space Shuttle Endeavour om 21.47 uur Nederlandse tijd worden gelanceerd voor z’n allerlaatste vlucht, missie STS-134. ‘s Middags maakte de NASA bekend dat de lancering wegens technische problemen niet doorging. Eerst was er sprake van 48 uren uitstel, korte tijd later werd dat 72 uren. Zaterdag werd meegedeeld dat de nieuwe lanceerdatum en -tijdstip maandag 2 mei om 20.33 uur werd, vandaag werd die tijd met

Reacties

  1. Oeps, moet natuurlijk 'bepaald' zijn

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: