25 maart 2019

Wat kunnen we in de herfst verwachten van komeet Elenin?

[caption id=”attachment_20278″ align=”alignleft” width=”200″ caption=”Komeet Elenin op 14 maart 2011,

Reacties

 1. Klopt als een bus. Het gaat om de zogenaamde Februari Eta Draconiden (FED), een meteorenzwerm, wiens oorsprong onbekend is. Hier is het artikel van Peter Jenniskens, waarin het beschreven wordt: http://cams.seti.org/FED.pdf . Thanx voor de info Dennis!

 2. http://peter%20drent zegt

  eindelijk eens wat mensen die wakker worden en hun huiswerk goed doen (Y) dikke duim voor jullie !

  stukke beter dan iemand wat voor psychiater is aan t spelen 🙂

  Groet Peter drent.

 3. http://dennis zegt

  @adrianus,,ook bedankt voor de aanvullende informatie,die je mij hebt doen toekomen,,,gr dennis

 4. http://dennis zegt

  @peter,en nu maar hopen dat het allemaal meevalt,,gr dennis

  • http://peter%20drent zegt

   @dennis,

   Inderdaad dennis,

   hoop ik natuurlijk ook op en denk stiekum dat t wel mee zal vallen hier in nl,

   stel in t ongunstigste geval dat we te maken zouden krijgen met n poolverschuiving / polarshift,

   ben ik eens gaan nakijken wat voor consequenties dat voor ons hier in nederland uberhoubt zou hebben…

   t schijnt reuze mee te vallen,

   de mammoet wat ze hadden gevonden in Siberië , aardig wat metertjes onder ijs , bevestigde dat zoiets mogelijk is binnen no time! gezien dat beest de vegetatie nog in zn maag had zitten en ze konden verklaren dat de mammoet was aan het grazen bij een temperatuur van rond de 20 a 30 graden , en deze ineens binnen secondes zakte naar een respectievelijke -60 of lager.

   Ook albert einstijn bevestigde deze theorie (niet zomaar een B wetenschapper ) om t maar effe zo te noemen 🙂

   al met al , schijnt gezien de ligging van nederland dat alsnog dan mee te vallen,

   in het ergste geval ( ligt natuurlijk aan welke richting de aarde kantelt )

   word het hier dan zo `n -10 op zn warmst en -40 op zn koudst,

   niet echt aangenaam , infrastructuur zou compleet veranderen, elektriciteit niet langer mogelijk gezien het koelwater bevriest van de centrales, wegen onbegaanbaar etc, maar dood gaan we er niet aan dan 😉

   we worden slechts teruggesmeten de oertijd in !

   lijkt me wel lache ! knokken voor je voedsel ! fik maken met n houtje !

   geen onzinnige discussies meer op internet voeren 😀 !

   en stel we gaan wél om wat voor reden dan ook de pijp uit zullen we er denk ik niet veel van merken.

   zolang ik maar niet verdrink of langzaam verbrand vind ik alles prima.

   Groetjes, Peter

 5. http://peter%20drent zegt

  Eindelijk iemand kunnen vinden wat op zeer duidelijke wijze kan verklaren dat er ( wellicht ) niks gaat gebeuren rond 2012 en ook duidelijk geargumenteerd en onderbouwd.

  zeker de moeite waard even te kijken luitjes 😉

  http://www.youtube.com/user/RestoredCOG?v=L98W_Nl

 6. http://Henk zegt

  Nou jongens, ik heb mijn aluhoedje alvast opgezet, want vandaag is de dag!

 7. http://Nuchter zegt

  Wel, het is 27 september en wat nu? Zijn we nu boos op Elenin, omdat-ie er niet is? Of zijn we boos op al die fantasten, die onstabiele mensen angst proberen aan te jagen? Waar moeten we nu weer naar uitkijken? Ik denk dat ik vast de sinterklaasliedjes ga oefenen, want die komt tenminste trouw elk jaar. Sterkte voor degenen die tegen beter weten in nog blijven hopen op …iets…?

 8. http://Ellie zegt

  Op het internet wordt momenteel veel gesproken over de situatie in Denver. De elite zou bij elkaar komen uit angst voor Elenin. Agenda’s van politici zouden op mysterieuze wijze leeg blijven.

  Uit onderzoek blijkt dat er in feite niets opvallends aan de hand is. Wel wordt er veel desinformatie verspreid middels vervalste rapporten. De feitelijkheden op een rij.

  In Denver in de Amerikaanse staat Colorado is een grootschalige anti-terrorisme-oefening achter de rug. Bij Operation Mountain Guardian waren maar liefst 81 agentschappen betrokken. De oefening is gefinancierd door het Federaal Bureau voor Rampenbestrijding FEMA van het Departement voor Binnenlandse Veiligheid.

  In Nederland vindt van 26 september tot en met 7 oktober Falcon Autumn plaats, één van de grootste militaire oefeningen in decennia op eigen bodem. Hierbij worden 2.500 militairen ingezet, zo’n 300 voertuigen en 15 gevechts- en transporthelikopters.

  Het gaat om een gewone oefening, maar om op transport, huur van oefenterreinen en buitenlandtoelages te besparen, is er voor gekozen om zo’n grootschalige oefening in Nederland te houden. De militairen verplaatsen zich binnen een brede strook grofweg van Arnhem naar Groningen, zowel over de weg als door de lucht.

  Momenteel houdt de NASA in Denver presentaties over het internationale ruimtestation ISS en ruimteonderzoek. Van 21 tot en met 27 september geven astronauten en ingenieurs presentaties op scholen en universiteiten.

  Op 27 september komt president Barack Obama aan in Denver om te spreken over de economie. Volgens een woordvoerder van het Witte Huis doet hij diverse steden langs de westkust aan tijdens zijn tour.

  Agenda

  Er wordt gezegd dat de agenda van de Verenigde Naties van 23 september tot 10 oktober leeg blijft. Wanneer het programma van de VN wordt bekeken kan enkel worden geconcludeerd dat tussen genoemde data geen bijzondere zaken op het programma staan, maar niet dat de ‘agenda leeg blijft’. Daarnaast is het Britse parlement van 15 september tot en met 10 oktober met reces. Aangezien het Britse parlement 10 keer per jaar met reces gaat is hier weinig opzienbarends aan de hand.

  Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden en de Amerikaanse Senaat houden van 26 september tot en met 2 oktober geen zittingen. Beide bestuursorganen gaan meer dan 10 keer per jaar met reces dus ook hier is het niet echt mysterieus te noemen dat dit gebeurt.

  Daarnaast zou de agenda van diverse politiek leiders rond deze dagen leeg blijven. Zo zou de Duitse president na 25 september geen afspraken hebben staan. Zijn agenda laat echter zien dat hij wel degelijk afspraken heeft staan op de dagen na de genoemde datum.

  Ook leden van het Britse Koninklijk Huis, koningin Beatrix en Bondskanselier Angela Merkel zouden geen afspraken hebben staan na 25 september, maar dit blijkt onjuist en ongegrond.

  Shills

  Sommigen wijzen op een uitlijning met Elenin op 27 september aanstaande, vier dagen na de grootschalige ‘oefening’ in Denver. Op die dag staan de Zon, Mercurius en de Aarde op één lijn. Venus valt buiten de uitlijning. De ontdekker van komeet Elenin laat met behulp van grafieken zien dat geen enkele grote aardbeving kan worden gerelateerd aan Elenin. Het is voor een komeet met een kern van vier kilometer dan ook uitgesloten invloed uit te kunnen oefenen op de Aarde.

  Tot besluit beweert shill Sorcha Faal dat president Barack Obama in Denver zal zijn om een DEFCON 1 ‘cocked pistol’ oefening te overzien. Al lange tijd is bekend dat zij wordt ingezet om de ontwakende massa te misleiden en in angst te houden, maar toch baseren verschillende mensen zoals bijvoorbeeld Benjamin Fulford zich voor hun onderzoek op haar fabels. Hij valt echter steeds vaker door de mand.

  Ook shill Paul W. Kincaid gaat hier op in door te stellen dat 13 krachtige ondergrondse explosies zijn gevoeld in de Verenigde Staten en dat dit te maken zou hebben met militaire ondergrondse bases. Nogmaals is deze informatie gebaseerd op de hersenspinsels van welbekende desinformanten die trachten de ontwakende massa in angst vast te houden.

  Mettertijd is een erg effectief programma ontwikkeld om informatie weg te houden bij het publiek. Het wordt Project Dove genoemd, een complexe serie van desinformatie-operaties door alle militaire inlichtingendiensten om het publiek te misleiden. Enerzijds een project voor de onwetende massa, anderzijds een project voor de ontwakende mensen.

  Nu de trilling op Aarde steeds hoger wordt als gevolg van de toenemende instroom hoogenergetische deeltjes uit de fotonengordel gaat creatie niet alleen steeds sneller, maar worden manifestaties ook steeds krachtiger. Je bent zelf de schepper van je eigen realiteit. Als je bang bent voor iets zal dit versterkt worden en zich manifesteren in je eigen realiteit. Energie volgt gedachte. Zet je daarentegen je veld open en ben je tegelijkertijd sterk geaard, dan sta je in verbinding met de universele waarheid.

  Terwijl de chaos wereldwijd om zich heen lijkt te grijpen is het van groot belang om de energie bij jezelf te houden en je niet af te laten leiden van je doel: Ascentie. Een proces dat niet voor niets ook wel thuiskomen wordt genoemd. Hoe ziet jouw thuis eruit?

  groetjes aan thuis

 9. Ellie, leuk dat je al die verhalen over Denver hebt – gebakken lucht verhalen als je 't mij vraagt – maar kan je even antwoord geven op de vraag die anderen vandaag ook hebben gesteld: waar blijft nou die ramp die beloofd was? Jij was het toch zelf die zei "let op 26/27september 2011 en 16 op 17 oktober 2011 …laat 2012 maar zitten dat is afleiding." Heb ik de ramp gemist of zo? Of heb je een fantastische reden waarom 't allemaal niet doorging?

  • http://Nuchter zegt

   @Adrianus V, Ik denk dat je het gemist hebt, net als ik….

   Mij werd vroeger altijd verteld, dat als je in een ongure buurt in elkaar geslagen wordt, moet je maar de andere kant opkijken, dan mis je dat tenminste ook! Heb ik altijd gedaan, en ik leef nog steeds!

   • http://Ellie zegt

    @Nuchter, typisch nederlands ..niet willen zien ,niet willen horen ,niet willen geloven maar wel beter weten!

    Ik heb geleerd , als je in een ongure buurt in elkaar dreigt geslagen te worden , wees dan slimmer en sneller en vlucht niet weg voor je angsten….dan mis je niks en leer je weer wat!

    Of is vluchten voor jouw de oplossing ..:)

  • http://Henk zegt

   @Adrianus V, Mensen als Ellie zijn niet tevreden met hun huidige leven en missen een component. Om hun leven niet zinloos te laten lijken gaan de hersenen in een zelfbeschermingstand en laten zich prikkelen door dit soort verhalen, om het dan toch nog spannend te houden.

   Je ziet dat Ellie niet tot het vermogen beschikt zelf rationeel te kunnen nadenken. Ellie doet dan ook niets meer dan andere verhaaltjes van het internet copy/pasten, welke vaak door andere mensen op de meest irrationele manier aan elkaar worden gelinkt.

   Dit soort mensen hebben een serieus defect in de hersenen waardoor ze rationaliteit en logica voor een groot deel ontbreken. Je kunt ze dan (zoals nu ook blijkt) op geen enkele manier overtuigen met rationele beweringen.

   Door simpelweg naar de geschiedenis te kijken zie je dat er zelden tot nooit zulke 'geheime' missies, rampen en dergelijke zich hebben voorgedaan. Dat is nu niet anders.

   Kijk naar Ellie's voorgaande posts en zie hoeveel copy/past werk en linkjes naar andere sites ze gebruikt. Ellie heeft serieus het vermogen niet rationele verbanden te leggen.

  • http://Ellie zegt

   @Adrianus V,

   Jaja ik weet het , maar ik ga van deskundigen uit ..en wens me trouwens niet door een of andere pubber zo behandeld te laten worden, mijn leven is zinvoller dan de jouwe ooit zal worden…

   en inderdaad copy/paste , dus Ellie valt niks te verwijten…en doomscenario's , ik heb gezegd dat er een aardbeving zal komen niet dat de wereld vernietigd wordt en daarbij zijn er trillingen gemeten in zuid amerika die ze momenteel extra in de gaten houden ..dus!

   maarjah we zullen zien, wat de toekomst jouw gaat brengen 😉

 10. http://peter%20drent zegt

  @Henk,

  Henk, ben ik weer kerel !

  wellicht heb je wel gelijk en blijken merendeel van de doomscenario`s loos alarm, gelukkig !

  echter hebben zich op 26 september toch 2 grote rampen voorgedaan !

  1 – de treinen hadden n storing, k was gvd te laat 🙂

  2-ik had me loon nog niet binnen, wat vandaag gelukkig is gekomen :))

  dus de voorspellingen waren toch wel rampzalig voor n aantal mensen 😀

  ik wil het volgende dan nog ff citeren :

  Door simpelweg naar de geschiedenis te kijken zie je dat er zelden tot nooit zulke ‘geheime’ missies, rampen en dergelijke zich hebben voorgedaan. Dat is nu niet anders.

  t feit dat er weinig bekend is over "geheime?" missies kan kloppen !

  dat komt namelijk omdat ze geheim zijn hehehe.

  er is nu al heel veel bekend over de zogenoemde black projects van area 51,

  informatie van ouder dan 30 jaar bv , waar classified op staat, wat nu is vrijgegeven.

  zo zal er ook genoeg over nu over 30 jaar vrijgegeven worden, als we dat nog gewoon mogen meemaken dan :P.

  betreft de rampen moet ik je helaas ook ongelijk geven.

  dit jaar is wel degelijk wereld wijd n record aantal aardbevingen gemeten, wat ik al op diverse sites heb gelezen wat niet gelinkt zijn aan pietje jantje of klaasje 😉

  maar goed, elk jaar heeft wel n eigen kenmerken, en t een jaar gebeuren er meer bevingen en t ander jaar weer meer erupties, dus om dit nu direct aan 2012 te koppelen vind ik vrijwel even ver gezocht als het verhaaltje eleven nine ( elenin ) , degene die dat verzint heeft duidelijk té veel fantasie… magoed, die mensen horen er nu eenmaal ook bij.

  wat mij betreft mag je je hoedje afzetten haha.

  Gr peter

  • http://Cockie zegt

   @peter drent,

   Dit jaar was geen record qua aardbevingen, in 2007, 2009 en 2010 waren er meer, staat gewoon op wikipedia:
   http://en.wikipedia.org/wiki/Earthquakes_in_2011
   Bovendien kunnen we altijd beter en meer aardbevingen detecteren, dus het is logisch dat het aantal gedetecteerde aardbevingen stijgt.

  • http://Henk zegt

   @peter drent, Ha Peter, ouwe gabber! Dat je te laat je salaris hebt binnengekregen is denk ik bij nader inzien tòch de schuld van elenin. We hadden het van tevoren kunnen weten, kijk maar even mee naar mijn redenatie:

   Door de magnetische straling die wordt veroorzaakt door de baan waarin elenin reist worden hersenen van mensen in de war gebracht. De datum waarop je je loon zou krijgen was als volgt al te voorspellen:

   – Elenin stond tussen 2 planeten in: Dus 2

   – Elenin = 3l3n1n. 3*3-1 = 8

   Dus 28.

   Zie hier, het was al lang voorspeld.

 11. Goh, wat een compliment, een vijftigjarige puber. Jij ook het beste met jouw toekomst en doe de groeten aan al die deskundigen. 🙂

  • http://peter%20drent zegt

   @Adrianus V,

   nou nou mensen, laten we t wel leuk houden hier 🙂

   en ellie, als je / u nu gewoon ns de eer aan jezelf houd en niet erop in gaat als n klein kind toon je ook ns wat volwassenheid, ken sommige opmerkingen wel begrijpen, je hapt als n hond met hondsdolheid 🙂

   @Cockie , heb t eff nagekeken en ook daarin had ik me vergist 🙂

   ben echt geen kontekruiper maar je hebt gewoon gelijk, ik ben daar namelijk NIET te vuil voor , dit ook in te zien en toe te geven 🙂

   al met al nog n prettig weekend iedereen 😉

   Groet, Peter drent.

   • http://Ellie zegt

    @Adrianus V,

    (Hapt als een hond met hondsdolheid),

    grappig ..ik neem aan dat je jezelf bedoelt, ik heb zoveel reacties van jouw gehad dat me mailbox vol zat.

    Ps: Er zit ook een E op je toetsenbord , dat weten kleine kinderen zelfs 😉

 12. @Peter Prima hoor, ik doe er graag aan mee om het leuk te houden. Begrijp wel waarom ik zo reageerde: ik deed niets anders dan aan te geven dat die komeet helemaal geen rampen zal veroorzaken. Vervolgens wordt ik als puber hier weggezet. Maar goed, zand erover, helemaal mee eens.

 13. http://peter%20drent zegt

  @ €lli 😉

  mijn € tots is w€g op mijn to€tsnbord , h€laas voor jou.

  €n als jij ht pr€ttig€r vind om hlmaal g1 lttr € m€€r tuh lzn , h€b ik hir n luuk brichtj voor juh. !

  trouwns, ik ragr all1 op riactis van jou normaal gsprokn.

  dus hap all1 trug op jou ghap !

  wooof woof !! :):) vind 1 l€vn €lli , das nog ns n go€iuh raad voor jou 🙂

  heheheheh ( OHH ) ik heb hem weer gevonden 😀

 14. http://Cockie zegt

  Kijk eens aan, het is de avond van de 17e en ik leef nog. Vreemd, is het niet?

 15. Ja precies, erg vreemd. Ik heb er net een Astroblog aan gewijd. Ben benieuwd of we nog reactie krijgen.

 16. Weer een leugen van NASA, dat Elenin uit elkaar gevallen zou zijn…

  UPDATE ELENIN http://eindtijdnieuws.blogspot.com/2011/10/wetens

  UPDATE NIBURU http://eindtijdnieuws.blogspot.com/2011/10/google
  en wat de regering niet wil dat je weet.

  Shalom!
  http://eindtijdnieuws.blogspot.com/ http://www.youtube.com/user/Heiscoming11 http://eindtijd.goedbegin.nl/

 17. Please, we gaan toch niet weer beginnen hè….

  • http://peter%20drent zegt

   lol, ik begin me ook af te vragen of het nog wel waar is !

   we zien wel toch ?

   stel we gaan allemaal naar de klote eind dit jaar…. who cares ?

   hoeven we ook niet te treuren om het verlies van ons dierbaren als we stokoud worden en de mensen om ons heen niet… ik zie het als een voorrecht.. hoeveel mensen hebben kunnen zeggen bij petrus : enne jong, ben maar hierheen gekomen omdat ons aarde naar de klote is gegaan… kom op ej ! dat is toch mooooi of nie ?

   en stel er gebeurt niks …. das toch oook mooi of nie ?

   waar maken we ons eigenlijk nog druk om.. ? hoe je het ook draait of keerd … het leven gaat gewoon door,

   verdiep me zelf ook graag in het onverklaarbare, echter probeer ik wel altijd met 1 been nog in de realiteit te blijven staan zodat ik kan terugstappen indien nodig…

   misschien n goed id voor sommigen op dit forum :):)

   shalom !!! saluut ! gezondheid allemaal en leef elke dag alsof het je laatste is, haal alles uit het leven wat erin zit , het is toch al veel te kort….

   mvgr, Peter.

 18. André, laat ze in hun waan. Samenzweringstheorieën, hoaxes, ze zullen er in lengte van dagen in blijven geloven. Geef een kilo argumenten tegen de rampenscenario's en ze komen met tien kilo YouTube-filmpjes vol doomstory's.

 19. http://Dennis zegt

  heyyy jongens,,we zijn er nog,sorry voor de late reactie,,maar kon de blog niet meer vinden,,groetennn

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: