1 december 2022

Astrotweets van de week

Hier weer een verse lading Astrotweets van de week, je wekelijkse dosis leuke, wetenswaardige, merkwaardige tweets over sterrenkunde, natuurkunde, ruimtevaart en andere aanverwante bezigheden. Klik er gerust op als de tweets linkjes bevatten.

Het was vandaag een druk dagje daarboven met een ruimtewandeling vanuit het ISS van 6 uur en 19 minuten. Dat noemen ze in vaktaal een EVA. En vanavond 22.38 uur Nederlandse tijd zou er weleens een Ariane 5 raket kunnen worden gelanceerd. Allemaal volgens deze tweet van de ESA:

[blackbirdpie url=”http://twitter.com/#!/esa/status/71602088148348928″]

Voor die mensen die nog een baan zoeken in het Nederlandse ruimteonderzoek is dit misschien d

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: