8 juli 2020

Hoe sexy is sterrenkunde?

Vanaf vandaag zijn vele sterrenkundigen in Boston (VS) bijeen voor de 218e bijeenkomst van de American Astronomical Society, zeg maar #aas218 in Twitter-termen. De halfjaarlijkse bijeenkomst duurt tot en met donderdag en iedere dag zijn er volop presentaties, waar men verteld over de nieuwste ontdekkingen. E

Comments

  1. Hoe y dan???

  2. ja, niet van die moeilijke vragen stellen zeg.

  3. Sexy?? Dan wordt het tijd dat ik daar wat van merk!

  4. Ja zeg….nu ga ik me ook maar eens effe heftig mengen in deze…eh…ietwat genante discussie. Want..eh… laten we toch vooral effe duidelijke vaststellen dat Al sinds het begin der evolutie c.q. de big bang elke versierpoging natuurlijk een gegarandeerd succes is wanneer deze begint met de gevleugelde woorden "Hoi, Ik ben Arie….of eventueel…Hoi Ik ben jan…….Ik doe aan sterrenkunde en wil je daarom met me "lopen"??!! En jij…"Juffertje Heidi", nota bene(v) echtgenote van…jawel…grandmaster Astroblogs Adrianus V himself, bent daar…grrrr…. nu juist het springlevende bewijs van! Hmmm, misschien moesten de dames, mijn eigen wederhelft inbegrepen, maar eens vaker mee gaan met onze ozo boeiende en Cupido-strelende expedities naar de romantische sterrenovergoten Winter-Biesbos danwel naar hyperromantische lezingen over ongelofelijk y onderwerpen als "High Z galaxies" en "Ultra narrowband astrophotography"……Zucht…en als dit knallende argument niet werkt dan misschien het feit dat Rock gitarist van Queen, Brian May, sinds vorig jaar Doctor in de Astronomie is geworden!!??

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: