23 maart 2019

Wat nou “Deep sky seizoen gesloten??”

Het mot nou toch NIET

Reacties

  1. Laat ik dan maar even als een soort van onderhandelaar tussen de twee 'kampen' in gaan zitten en met een polder-compromis komen: het 'Dark Sky' seizoen is geëindigd, het 'light sky' seizoen is begonnen. En het hele jaar door hebben we Deep Sky seizoen. OK? 😀

  2. http://jan zegt

    tjonge…jonge…jonge, Arie…je kunt wel merken dat jij…eh…als diplomatiek vredestichtend "burgerdiena(a)r "aan de vergadertafel" bent opgegroeid… ik bedoel wat is er nou mis aan een goede ouderwetse astronomische "shoot out" tussen "pistolen sunspot Paultje" en "Fuzzy blob Janus"..ha..ha..?? Maarre aangezien jij de oudste (zij het slechts een half jaartje) bent zal je ook wel "de wijste"(????) zijn en leg ik mij natuurlijk gedwee bij jouw polder-compromis neer!

  3. hihi, Jan een mooie promotie voor het non-einde van het deepsky seizoen! Ik zit nu S2 opnamen van de elephant trunk te schieten en zal jullie op zeer korte termijn laten zien dat het deepsky seizoen nu pas net echt begonnen is! (nevels here we come…)

  4. http://Paul zegt

    Beste mensen, natuurlijk mogen jullie buiten mijn gesloten seizoen doorgaan. By mij is het deep-sky seizoen gekoppeld aan het dark-sky seizoen en het is een feit dat het niet meer astronomisch donker wordt. Het is mijn ervaring dat je de foto's die je nu maakt later nog eens over doet en dan beter. Maar goed, dat kun je ook als dubbel plezier zien. En smalband-fotografie is daarvan uitgezonderd, daar ben ik (nog) niet mee bezig.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: