17 december 2018

Vandebergh strikes again! Astronaut Bowen + Nanosail vanuit Limburg gefotografeerd


Ralf Vandebergh is er voor de tweede keer in geslaagd om vanuit Wittem in Limburg met z’n 25 cm Newton een astronaut in de ruimte te fotograferen. Het gaat om astronaut Steven Bowen, die met de Discovery (missie STS-133) naar het ISS was gegaan op op 2 maart een EVA – extravehicular activity, zeg maar een ruimtewandeling – deed. op 2 maart 2011 om 20.49 uur Nederlandse tijd kwam het ISS met de daaraan gekoppelde Discovery over, terwijl Bowen bezig was aan EVA-2, z’n tweede wandeling in de ruimte. Door enkele momenten van zeer transparante lucht kon Vandebergh het ISS fotograferen inclusief astronaut Bowen! Hierboven

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.