22 maart 2019

Snif snif, ik mag niet naar de lancering van de Atlantis


Kom ik thuis van een geanimeerd avondje websites kijken bij Chr. Huygens – waarover morgen vast meer – lees ik in een mailbericht van NASA’s HQ Twitter het volgende:

Dear arie nouwen,
We regret to inform you that you were not selected for the NASA Tweetup nor the wait list. Thank you for your interest in attending the NASA Tweetup in conjunction with the launch of space shuttle Atlantis on the STS-135 mission. We value your interest in space and wish we had room to invite all 5,500+ who applied! Thank you for your ongoing support of our nation’s space program and the men and women — including astronauts living in orbit — who work at NASA. The launch is scheduled for Friday, July 8, at 11:26 a.m. EDT.

🙁 Balen, daar gaat m’n laatste kans zelf een lancering van een ruimteveer mee te maken. Die Tweetup is een door de NASA georganiseerde rondleiding over Kennedy Space Center voor een geselecteerd aantal Twitteraars, inclusief het bijwonen van de lancering van de állerlaatste Space Shuttle, de Atlantis voor missie STS-135. Maar noppes Tweetup voor mij, meer een Tweetdown. Nou ja, dan maar 8 juli de lancering gewoon via de Astroblogs volgen. Ook leuk!

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.