21 maart 2019

Maansverduistering, gezellig maf! – deel II


Jan heeft vandaag al een verslag gedaan van onze belevenissen gisteravond op de Stoopbank in de Dordtse Biesbosch, al waar wij met een mannetje of dertig – inclusief vrouwtjes – het laatste eindje van de Totale Maansverduistering konden bewonderen. Het was wat Jan zei: een maffe bijeenkomst. Deed mij sterk denken aan

Reacties

  1. http://Andere%20Arie zegt

    't Blijkt een gezellige boel, dat verduisteringsgebeuren. Helaas had ik gisteravond plots nakijkwerk te verrichten, maar ik wist dat hier wel de nodige mooie beelden te zien zouden zijn. Horizonnen plegen in mijn omgeving (Rotterdam zuidelijk) vervuild te worden door bakstenen en ander sterrengruis, maar de beelden van Jan en Adrianus zorgen ervoor dat ik 'weet' wat er speelde. Waarvoor dank.

    Stoopbank? Ik had vroeger een bovenmeester die Stoop heette, maar ik wist niet dat er een bank naar genoemd was;-).

  2. Lastig hoor, al die Arie's en Jannen die hier rondhuppelen. 🙂 Volgende keer als er weer een eclips is zou ik zeggen: snel Rotterdam verlaten en afreizen naar Dordt. Want je weet het: hoe dichter bij Dordt hoe zonniger het wordt.

  3. http://Andere%20Arie zegt

    De volgende keer is op een zaterdag. Dat valt nog te plannen. Doen we. Ik ben herkenbaar aan een fototoestel met een stuk tape over de flitser. En wellicht kijk ik de verkeerde kant op. Maar dat komt omdat ik die ervaring van oneindigheid vrijwel altijd heb als ik omhoog kijk.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: