20 maart 2019

Gunstige komeetverschijning C/2011 L4 (PANSTARRS) in 2013

De ontdekkingsfoto van de komeet C/2011 L4 (PANSTARRS)

Hij heet C/2011 L4 (PANSTARRS), genoemd naar de Pan-STARRS 1 telescoop1, op Hawa

Noten
 1. Een 1,8 meter telescoop met een fotocamera van maar liefst 1,2 miljard pixel. Iedere 45 seconden neemt deze camera een 3 Gb-foto. Iedere nacht wordt bij helder weer 1000 vierkante graad van de hemel gefotografeerd. []

Reacties

 1. Bizar dat na al de heisa van Elenin die er wel was maar er niet is, weer kometen opduiken dat ons weer aan het speculeren zet. Weer een komeet die mischien geen onheil brengt (want er zal wel ééntje op aarde neervallen, de vraag is welke?) maar wel het teken is voor aankondiging van het begin van wat ons te wachten staat.

  Gek genoeg zal deze komeet overdag te zien en zal dus een teken kunnen zijn, maar wij blijven speculeren. Ik studeerd zelf de kwatrijnen van Nostradamus al 25 jaar, en ziet een heleboel uitkomen.

  Lees op mijn site mijn bevindingen. http://elevent2011.webnode.com/news/blauwe-kachin

  Deze kwatrijn is deze dagen na de dood van Kadafi, in de picture, al heb ik mijn twijfels hier over want als deze komeet het zou zijn! dan zullen we wel zorgen moeten gaan maken, als deze komeet uit het sterrenbeeld Kleine Beer komt dan zal komeet C/2011 L4 de komeet die in Frankrijk (Artois) zal neervallen. In de bijbel de ster Alsem van de derde bazuin.

  Centurie II 62
  Mabus zal dan spoedig sterven en er zal komen
  Van de mensen en dieren een vreselijke slachting.
  Dan zal men plotseling de wraak zien.
  Honderd handen, dorst, honger ten tijde van de komeet voortsnelt

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: