13 juli 2020

Wil je bellen met André in de ruimte?

[caption id=”attachment_21284″ align=”alignleft” width=”200″ caption=”Andr

Comments

  1. Charlotte van Kuring zegt

    Hallo Andre Kuipers volgers. Op de vraag: "Ben je een wetenschappelijk centrum, een wetenschapsmuseum, een planetarium of een wetenschappelijk festival, dat het publiek warm maakt voor wetenschap en ruimteonderzoek? Dan biedt ESA een zeldzame kans om een gesprek te voeren met André Kuipers" kan ik, kunnen wij volmondig JA!! zeggen.

    Bij ons op school: Daltonschool De Golfbreker in Breskens, is Ruimtevaart het thema van het jaar. De aula wordt omgetoverd tot een heuse" ruimte" waarin alles te zien en te doen is rondom dit thema. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar en hun juffen zijn geënthousiasmeerd door Andre Kuipers `s tour door de ruimte. Ook de ouders zijn hierbij betrokken. Indien Andre Kuipers geïnteresseerd is om eens een toertje door onze ruimte te maken, middels Uw camera`s, dan is hij, zijn jullie welkom tijdens onze Open Avond over de ruimtevaart d.d. 13 maart van 18.30 uur tot 19.30 uur bij ons op school.

    Als jullie willen komen laat dan even iets weten dan wacht jullie een aards bakkie koffie met een buitenaardse lekkernij. Welkom!! Groet van de kinderen en hun juffen.

  2. Charlotte, bedankt voor de info. Leuk initiatief bij jullie op school. Voor geïnteresseerden die langs willen komen: hier is de website van de Golfbreker: http://degolfbreker.scoba.nl/

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: