23 september 2018

Even een blog via de smartphone

image

Ik kan ook via m’n smartphone blogjes schrijven. Superonhandig natuurlijk, want typen met zo’n klein ding is nooit mijn sterkste punt geweest. Nee, ik ben niet van de SMS-generatie, helemaal juist. Maar goed, om toch even te laten zien dat de blogjes ook vanaf m’n Samsung Galaxy S2 kunnen worden gefabriceerd hierbij m’n allereerste ‘smart’ Astroblog. Ga nu even kijken of er ook media aan kan worden toegevoegd. Ah, kwam nog een leuke screendump van Solaris Alpha app tegen. 🙂

Posted from WordPress for Android

Reacties

  1. Jan H (via smartphon zegt:

    mooi dat dat kan. kunnen we ook tijdens vakantie op elk moment van de dag astroblogs verwachten. ha ha.

  2. Nou, dat gaat echt niet gebeuren, want zo'n blog op de smartphone typen is een crime. Wat ik voor m'n vakantie doe is altijd een serie blogjes van tevoren maken – eenvoudige blogjes met foto's of video's – en dan klaar is kees. Op m'n vakantieadres ga ik meestal niet bloggen.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.