30 maart 2020

Atlantis astronauten gebruiken sportdrank gemaakt van… urine

De Forward Osmosis Bags, die urine kunnen omzetten in sportdrank

Yep, je leest het goed: de astronauten van Space Shuttle Atlantis, momenteel verblijvend in de verblijven van het internationale ruimtestation ISS, drinken een sportdrank, die gemaakt is van urine. 😯 Klinkt niet echt smakelijk, maar het schijnt mee te vallen. De astronauten maken gebruik van zogenaamde

Comments

  1. jan (B) zegt

    Ik heb het volgens mij al eens eerder geschreven, maar als er een nobelprijs voor "ongelofelijk foute humor" zou bestaan dan mogen ze die van mij meteen aan de geniale en compleet geflipte makers van dit filmpje geven……………je zou er elke keer weer ter plekke van in je broek pissen van het lachen……….glaasje eronder graag, 'k heb dorst!!!

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: