31 oktober 2020

Astroblogs flashbacks: over supernovae en verbrandingsmotoren

Over supernovae en verbrandingsmotoren (gepubliceerd 14 januari 2007)

Deel van de motor van een eendM’n vrouw moest de hele avond achter de PC, iets voorbereiden voor school geloof ik. Gaf mij de gelegenheid om es effe wat te gaan lezen, iets wat er nogal eens bij inschiet. En zoals ik eerder al schreef had ik de Nederlandse versie van de Scientific American gekocht. Behalve een interessant artikel over de Higgs-deeltjes staat er namelijk ook een goed artikel in over supernovae. Geschreven door auteurs die hun sporen hebben verdiend in het supernova-onderzoek: Wolfgang Hillebrandt, Hans-Thomas Janka en Ewald M

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.