22 september 2018

LOFAR schittert op het Noorderzon Festival

De Qu3 kubus, waarin het heelal aan de festivalbezoekers wordt getoond

Tussen 18 en 28 augustus is LOFAR – de zich over vele landen uitstrekkende radiotelescoop, waarvan de kern zich in Drenthe bevindt – onderdeel van een voorstelling tijdens het Noorderzon Performing Arts Festival in Groningen. Het Noorderzon Festival is een 11-daagse internationale kunstenmanifestatie met een scala aan crossover-producties, waaronder muziek, dans, circus, toneel, mime, en wetenschap. Vorige jaren bezochten ruim 135.000 bezoekers het festival. Onderdeel van het festival is Qu3, een grote kubus op het festivalterrein met Einstein op de voorkant. E

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.