23 oktober 2020

Tatataratááá, de uitslag van de grote Komeet Elenin poll


Vanmorgen om 5 minuten over 11 sloot de poll over de komeet Elenin. Waarom toen? Omdat op dat moment officieel de herfst begon. Eh… wat heeft die komeet met de herfst te maken? Op zich niet zoveel, behalve dan dat er heel wat mensen in Nederland rondlopen die van mening zijn dat de komeet in de herfst voor allerlei rampen zal zorgen, aardbevingen, tornado’s, tsunami’s, kibbelende kamerleden en premiers, noem het allemaal maar op. Cruciale data daarbij: 25 september, 17 oktober en 23 november, woehaha…

Comments

  1. Een ideetje voor een nieuwe poll:

    is het plaatje hierboven realistisch?

    1. ja, want CERN heeft aangetoond dat Elenin met neutrino-achtige snelheid rakelings langs de aarde scheert, die van schrik stil blijft staan

    2. nee

    • LOL. Plaatje is alleen illustratief hoor. Komeet die langs de aarde zoeft. Ja, dat op deze dag, waarop iedereen het heeft over die neutrino's is wel symbolisch. Zie de afbeelding maar als een stukje symboliek.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: